برای جلوگیری از ترک خوردن سیب زمینی هنگام پختن، با یک وسیله چند نقطه از آن را سوراخ کنید.
افکارنیوز: اگر می خواهید ماکارونی، برنج و اسپاگتی هنگام پختن به هم نچسبد قبلا دو قاشق روغن خوراکی به آب آن اضافه کنید، مشکل شما حل خواهد شد.
چگونه تلخی کاهو را بگیریم؟
- برای سالم ماندن کاهو، کاهو را می توانید داخل روزنامه بپیچید.
- راه دیگر سالم ماندن کاهو، کاهو را داخل کیسه فریزر گذاشته و در داخل یخچال بگذارم.
- برای از بین بردن تلخی کاهو آن را به مدت ۱۵ دقیقه درداخل آب سرد و نمک قرار دهید تا تلخی کاهو گرفته شود.
- برای از بین بردن پلاسیدگی کاهو و کرفس، آنها را درون آب سردی که مقداری آبلیمو ریخته اید خیس کرده و به مدت چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا تازگی خود را به دست آورد.
جلوگیری از پلاسیده شدن هویج
قبل از آنکه هویج را داخل یخچال قرار دهید دو سر آن را ببری زیرا نوک هویج رطوبت را گرفته و آن را خشک می کند و با این کار از خشک شدن آن جلوگیری می شود.
نگهداری لوبیا سبز
لوبیا سبز را در شیشه قر
نظرات شما عزیزان: